Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama Cup 1601-2000cc

Team Plumber kørerne

Yokohama Cup
1601-2000cc 

24/05/05 
Yokohama

- vil ha' flere podiepladser
I den kommende weekend skal Yokohama Cup feltet en tur til Ring Djursland, for at afvikle endnu to afdelinger af mesterskabet - og de to Team Plumber kørere er igen klar til at deltage.
 

Sidste weekend på Padborg Park var en bask omgang for Team Plumber, hvor teamet kom hjem med en masse skader, og ikke ret mange point, men det har nu ikke taget modet fra teamet, og der arbejdes hårdt på at få bilerne i løbsklar stand igen.


Rene Hoff
(Foto: Anders Molin)

"Efter den store skade som min 307'er fik på Padborg Park er den ved at være klar igen" - udtaler René Hoff - "hele venstre side er blevet rettet op og styretøjet er blevet lavet. Der er dog et hængeparti, det er støddæmperne som ikke kan nå at blive repareret, så teamet håber på at den holder til løbet på Ring Djursland."

René Hoff's forventninger til racet på Ring Djursland er at komme i top 3, da han nu har lært bilen bedre at kende. Hertil er det jo ikke en ulempe at René synes at Ring Djursland er en fed bane at kører på.

Rene Hoff ønsker også her at sende en stor tak for hjælpen til Jesper Sally Pedersen, som har givet bilen en ordentlig omgang.


Rene Hoff og Casper Lind Poulsen umiddelbart efter uheldet der ødelagde deres biler, nu er de klar igen.
(Foto: Anders Molin)

Casper Lind Poulsen kommer også til Ring Djursland med nyrenoveret bil.
Venstre bagskærm og panel, samt de forreste bærearme er udskiftet. Hertil er bilen rettet op og der er sat en nyrenoveret motor. Motoren der kommer i bilen er den der gik i stykker under åbningsløbet på Jyllands-Ringen, men den er nu renoveret og fungere bedre end nogensinde.

Caspers bil stod klar til at blive malet tirsdag, og den dekoreres på torsdag, og er herefter klar til kampen på Djursland.


Casper Lind Poulsen
(Foto: Anders Molin)

Inden denne weekends løb er Rene Hoff på en samlet 5. plads i klassen med 52 point, og Casper Lind Poulsen er på en samlet 13. plads, med i alt 41 point.
Klassen føres af Kent Iversen med 99 point, efterfulgt af Michael Skipper Pedersen med 82 point.

Vejgaard

Læs mere om:
  • 05/05/29 - Ring Djursland - Yokohama Cup Gr. N 2000
  •  
     

    Yokohama Cup 1601-2000cc nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: