Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Klaus Verner i Special Saloon car

Danish
Touringcar
Challenge 

23/05/05 

- men 'kun for sjov'
Special Saloon Festivalen på Ring Djursland den kommende weekend, får deltagelse af DTC køreren Klaus Verner fra LV-Motorsport.
 

Klaus Verner stiller op i sin DTC racer, en Peugeot 307, i Special Saloon Car klassen, men det er som han siger: "Kun for sjov!"

Hans deltagelse denne weekend skal udelukkende betragtes som træning med DTC raceren, og her er deltagelsen i Special Saloon Car klassen ideel efter Klaus Verner's mening:
"Da der denne weekend køres dobbelt program i Special Saloon Car klassen, så betyder det fire tidtagninger samt fire heat - det er faktisk mere træning for mig end man få på en hel testdag, og så er det også vigtigt at der bliver fire starter, det er ikke noget man så tit får mulighed for at træne."


(Foto: Motorsporten.dk)

Siden det sidste DTC løb på Padborg Park, så er gearingerne i Klaus Verners 307 racer blevet skiftet tilbage til 'kort bane', som han forventer passer bedre til Ring Djursland.
"Det bliver første gang jeg skal køre med DTC raceren på Ring Djursland, så vi vil bruge weekenden til at eksperimentere med setup på raceren, mere end vi vil fokusere på resultater, men derfor vil jeg da alligevel gerne vise at jeg kan blive bedre end nummer 16" - udtaler Klaus Verner - "men ellers så er vi mest af alt med for sjov."


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 29/05/05 - Ring Djursland - Special Saloon
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her