Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formula Renault 2.0 Nordic Series

Steffen Møller øverst på podiet

Formula Renault
2.0 Nordic Series 

22/05/05 

Formel Renault Scandinavian CupSå er den ged vist barberet
Steffen Møller og ikke mindst folkene i garagen bag ham, Jens Munk, Benny Rasmussen og Allan Brøchner, viste i 2. løb i det Skandinaviske Mesterskab på Ring Knutstorp hvor skabet/pokalerne skulle stå.
 

Med dagens hurtigste tid vandt Steffen Møller anden afdeling suverænt.

Teamchef Bruno Hansen udtaler "Steffen kørte et rigtig flot race, han startede som 2'er og holdt hovedet koldt og ventede til det helt rigtige tidspunkt med at overhale svenskeren Mikael Ohlsson. Det var på 10 omgang Steffen overhalede, hvorefter han trak fra svenskeren og dermed vandt suverænt"


(Foto: SteffenMoller.dk)

Samlet ligger Steffen Møller på en delt 1. plads sammen med Mikael Ohlsson.

"Endelig fik jeg lov at stå øverst på podiet i Formel Renault. Det var dog ikke uden kamp, da jeg jeg havde problemer med at komme ordentlig ind på langsiden, og måtte derfor bremse meget sent, for at komme forbi svenskeren. Mekanikerne har arbejdet hårdt hele weekenden, og bilen har kørt rigtig godt både i tør og regnvejr. Med en andenplads igår og en sejr i dag, har jeg fået den start på sæsonen jeg ønskede" Udtaler en meget glad og "champagnevåd" Steffen Møller.

Team Aarhus Racing drager nu fra Knutstorp med en rigtig dejlig fornemmelse af at sammenspil og teamspirit er afgørende for resultaterne.
Vi er klar til næste løb på Jyllandsringen den 11. - 12. juni.

SteffenMoller.dk


Læs mere om:
  • Micke Ohlsson
  • Steffen Møller
  •