Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Michael Carlsen tager ny Peugeot 307 under lup

Danish
Touringcar
Challenge 

23/08/01 

Hos den forsvarende mester i Danish Touringcar Championship, Michael Carlsen, Vissenbjerg, er der i disse dage travlhed i værkstedet. Men det er ikke forberedelserne til det forestående BlueTel Yokohama Grand Prix Danmark, man er i gang med, men derimod forberedelserne til 2002-sæsonen.
 

"Vi går og roder med en Peugoet 307, og det er der ikke noget hemmeligt i," siger den lynhurtige fynbo.

"Vi kikker på modellen og skiller den ad for at se, hvordan man kan konstruere en DTC-bil. Modellen har jo ikke kørt motorløb før, så det er lidt af en udfordring, men dem kan jeg godt lide. Det hele er naturligvis med henblik på 2002-sæsonen, men det er vigtigt at starte tidligt. Hvis man ikke kommer i gang nu og får nogle ideer, så er vinteren alligevel kort.

Michael Carlsen har i alle sine tre sæsoner i Danish Touringcar Championship kørt Peugeot 306 GTI, og det har gjort ham til seriens mest succesrige kører.

"Vi kan ikke komme meget videre med 306eren, der jo har været bilen, man skal slå i denne her klasse. Der skal ske noget nyt, og jeg er overbevist om, at 307eren bliver lige så god som den anden."

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Michael Carlsen
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her