Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama Cup 1601-2000cc

Bruno's forventninger blev opfyldt

Yokohama Cup
1601-2000cc 

18/05/05 
Yokohama

Weekendens løb på Padborg Park blev en rigtig god weekend for Peugeot 307 kørere Bruno Rasmussen, der fik indfriet alle sine forventninger.
 

Målet før weekendens løb var at slutte i top fem i klassen for Yokohama Cup biler mellem 1601 og 2000 cc (Gruppe N 2000), ikke nogen let bedrift i det 21 biler store og meget jævnbyrdige felt.


Bruno Rasmussen fik sine mål opfyldt på Padborg Park..
(Foto: Motorsporten.dk)

Weekenden startede på den bedste tænkelige måde for Bruno, han kørte næst hurtigste tid i den frie træning.
Men han 'vågnede' igen i tidtagningen, her blev det kun til en 9. plads - og han var pludselig næsten et sekund efter de hurtigste kørere.

Bruno kontaktede LV-Motorsport og deres mekanikere, for at få råd og vejleding til racerens setup, og det skulle vise sig at være en klog beslutning.

Resultaterne viste sig allerede i det første af klassens to løb.
Tidligt i løbet skete et større uheld, som Bruno dog fik styret uden om, hvorefter han kunne køre en sikker 3. plads hjem uden at være truet bagfra, og med en tid der kun var knapt tre sekunder fra vindertiden.

I klassens andet løb kæmpede Bruno i mange omgange med Kim Holmegaard, der generelt var langsommere end Bruno, men som kunne trække fra ham på langsiderne - det var spændende og godt race mellem de to kørere der krydsede målstregen med blot 0,4 sekund mellem sig på 4. og 5. pladserne - desværre for Bruno med Kim forrest.

Målet om placeringer i top fem blev dog alligevel opfyldt, og med henholdsvis en 3. og en 5. plads, scorede Bruno ialt 40 point på Padborg Park. Han er nu oppe på totalt 53 point, og han er placeret på 4. pladsen i mesterskabet.

"Mine forventninger blev opfyldt, alt gik planmæssigt, ikke mindst takket været hjælpen fra LV-Motorsport og deres mekanikere, de har en stor del af æren for de fine resultater" - udtaler Bruno Rasmussen - "ligeledes er jeg super tilfreds med nu at ligge på 4. pladsen i mesterskabet".


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 15/05/05 - Padborg Park - Yokohama Cup Gr. N 2000
  •  
     

    Yokohama Cup 1601-2000cc nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: