Philip's hidtil bedste DTC præstation

Danish
Touringcar

16/05/05

Team Essex Invest køreren Philip Andersen, der deltager i Danish Touringcar Championship, kørte denne weekend sit flotteste DTC løb nogen sinde.

Efter at Philip har skiftet fra Honda til BMW, så har han hele tiden udviklet og forbedret sig, hvilket weekendens kørsel på Padborg Park var et synligt bevis på.

Efter en lidt forsigtig fri træning, hvor setuppet på BMW 320i raceren blev finpudset, så kørte Philip sig i tidtagningen direkte ind i Super Pole feltet, da han satte 10. hurtigste tid ud af de 25 kørere der deltog i mesterskabet.

I søndagens warmup forud for Super Pole, kørte Philip 7. hurtigste tid, og i selve Super Polen blev det til en 10. plads.

I prefinalen kørte Philip et klogt løb, og med hurtige omgangstider, samt gode overhalinger, sluttede han på 5. pladsen, og skulle dermed starte forrest til selve finale løbet.
Denne 5. plads var Philip's bedste DTC resultat nogen sinde.

I startopstillingen til finale løbet, havde Philip sine to teamkollegaer, John Nielsen og Casper Elgaard, lige bag sig og da starten gik lod han dem smutte forbi, og lagde sig straks lige i hælene på dem.
Men undervejs i løbet, måtte han yderligere afgive et par placeringer til to Peugeot kørere, og han sluttede finalen på endnu en 5. plads.

"Mine to 5. pladser er et yderst tilfredsstillende resultat" - udtalte en synligt glad Philip Andersen efter weekendens løb på Padborg Park.

Med en score på to gange 11 point i Padborg Open, så er Philip nu oppe på 35 point, og en samlet 7. plads i dette års DTC mesterskab.