Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Citroen SAXO Cup

Fuldt hus til Claus Christensen

Saxo Cup 
17/05/05 

Poleposition samt to sejre i Padborg Open
For Saxo Cup køreren Claus Christensen, var weekendens løb på Padborg Park hårdt arbejde, som blev kronet med flotte resultater.
 

Lørdagens program startede med den fri træning for Saxo Cup kørerne, allerede her blev der kørt meget hurtige tider, så Claus var klar over at det ville blive en hård weekend, med stor konkurrence oppe foran i det 23 biler store felt.
Claus' tid i den fri træning rakte til en femte plads, og tidsforskellen op til den førende kører var blot 0,6 sekund.


(Foto: Motorsporten.dk)

Til tidtagningen satte Claus trumf på, han havde fundet det helt rigtige setup, og kørte her en tid der var 0,7 sekund hurtigere end køreren på anden pladsen, og han havde dermed sikret sig det bedst mulige udgangspunkt til det første af søndagens løb.

Da starten gik til første løb for Saxo Cup kørerne søndag formiddag, så skød Claus frem i front, og der blev han alle løbets 10 omgange, på trods af hårdt pres fra sidste års mester Tommy Nygaard.
Med sejren her, var der mange gode point til mesterskabet, samt en poleposition til eftermiddagens løb i hus.

Igen i det andet løb tog Claus føringen ind i det første sving, og den veg han ikke fra, selv om han specielt i den første del af løbet igen var hårdt presset af Tommy Nygaard.
På den sidste del af løbet kunne Claus trække sig lidt fri fra Tommy, og han krydsede målstregen efter de 10 omgange med et forspring på 2,250 sekund.


Claus Christensen.
(Foto: Motorsporten.dk)

De to sejre indbragte Claus Christensen 60 point til Saxo Cup mesterskabet 2005, og de bragte ham en plads frem i mesterskabet, så han nu har overtaget Dan Birkelev's anden plads, og han er nu kun 2 point fra førende Tommy Nygaard.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
 • 15/05/05 - Padborg Park - Saxo Cup
 •  
   

  Citroen SAXO Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her