Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Citroen SAXO Cup

10 års Saxo Cup jubilæum

Saxo Cup 
02/05/05 

Åbningsløbet på Jyllands Ringen var Saxo Cuppens 10 års jubilæums løb. Det blev fejret med taler og store jubi-kager.
 

Her er tre af pionererne samlet ved kagen for at mindes tiden for 10 år siden, da Citroën startede Saxo Cuppen.


Fra venstre Ib Trebbien, Poul Dalgas og Ellen Nørgaard Citroén Danmark.
(Foto: Saxo Cup)

Ellen Nørgaard, Citroën (th) fortæller: -Vi gjorde et stort arbejde for at bygge en klasse op, hvor tilværelsen på banerne ikke bare var konkurrence. Vi lagde stor vægt på det sociale med at være samlet i en lejr med fælles spisetelt, hvor alle hjalp hinanden og vi hyggede os. Ellen glædede sig også over, at selv om Citroën havde trukket sig ud, havde andre formået at tage over og holdt liv i cuppen og det sociale.

Poul Dalgas (i midten) var med blandt kørerne dengang. Med rullende øjne mindes han den specielle oplevelse det var at køre på de store baner i Europa, hvor en Saxo-racer kom op på 230 km/tim.

Ib Trebbien (tv). Den gang var det Ib der tog billederne af Saxo Cup feltet, og også han har fulgt dem lige siden og glædet sig over mange gode og underholdende løb med de teknisk ens biler.


Læs mere om:
 • 01/05/05 - Jyllandsringen - Saxo Cup
 •  
   

  Citroen SAXO Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her  ASETEK SIMSPORTS