Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Yokohama Cup 1601-2000cc

God test weekend for Chrysler Teamet

Yokohama Cup
1601-2000cc 

11/05/05 
Yokohama

Vi kom til Jyllands-Ringen med en så godt som helt uprøvet racer, Chrysler'en har nemlig gennemgået en større renovering i vinterens løb. Den har været i opretterbænk og fået ny front samt svejset karossen ordentlig sammen.
 

Den havde ikke kørt en eneste test kilometer før weekenden,så vi var noget spændte, især da vi kun havde 3 år gamle slicks til rådighed, men den kørte perfekt.


(Foto: Chrysler Teamet)

Erik Nørgaard skar 1,5 sek. af tiderne fra "Warm up" til tidtagning 1 og 2, men Erik kunne godt have brugt nogle flere omgange til at vænne sig til bilen med det nye set-up.

I heat 1 skar Erik lidt for hurtigt ind til svinget på publikumslangsiden hvilket resulterede i et puf fra en konkurrent så Chrysleren snurrede og fløj (kan ses på www.sputnik.dk) hen over curben ramte dog banen igen men var gået i stå.Det lykkedes dog at indhente den nærmeste konkurrent og få ham overhalet og komme ind som nr.18.

I heat 2 får Erik en kanonstart og er nummer 11 efter kort tid, han får dog lidt problemer med 3. gear og bliver "slået" lidt ud af rytmen og falder tilbage som nr. 15.

Men alt i alt en rigtig god test weekend og et par nye slicks burde nok kunne give et sekund pr omgang og så er vi med helt fremme.

Chrysler Teamet
Jens Jørgensen
Pressechef


Læs mere om:
  • 01/05/05 - Jyllandsringen - Yokohama Cup Gr. N 2000
  •  
     

    Yokohama Cup 1601-2000cc nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
         ASETEK SIMSPORTS