Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

World Touring Car Championship

WTCC Silverstone

WTCC 
11/05/05 

Præcis som i Verdensmesterskabet i Formel 1, er de røde racere fra Italien kommet rigtig dårlig fra start med sæsonen i WTCC.
 

Allerede efter fire afdelinger skal vi helt ned på en 5 plads i den samlede stilling før vi finder den første Alfa kører nemlig Gabriele Tarquini, som vandt ETCC mesterskabet i 2003.
5 og 6 afd. køres i weekenden på Silverstone og det er 3 år siden at Standardvogns mesterskabet sidst var på banen, dengang i 2002 var Alfa teamet suveræne, begge løb blev vundet i en Alfa Romeo af Nicola Larini og samme års mester Fabrizio Giovarnardi.

Ingen tvivl om at BMW kørerne Andy Priaulx, Dirk og Jörg Müller får det svært med max. handikap vægt på bilen på 50 kg.
Det må give især Alfa kørerne en chance til at presse de ellers så dominerende BMWer, men et andet team som satser stort på Silverstone er Seat.
Seat sport stiller med hele 4 biler til start, ny kører er Jason Plato, suveræn Britisk kører, som til dagligt deltager i det hårde Britiske mesterskab BTCC.
Både Rickard Rydel og Jordi Gené har gode minder fra Silverstone de har begge vundet løb på banen, Gené vandt Formel 3000 løb i 1998 og Rydel grundlagde sin samlede sejr i BTCC samme år på Silverstone.

Der er lagt op til et rigtigt spændende race, med mange mulige vindere.

WTCC kan følges på EUROSPORT live søndag den 15. maj kl 15:00, allerede kl. 9:15 sendes der live fra warm up.
I studiet sidder Peer Olander og Peter Måløe.

EUROSPORT


Læs mere om:
  • 15/05/05 - Silverstone - WTCC
  •      ASETEK SIMSPORTS