Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama Cup 1601-2000cc

Team Plumber jagter endnu flere point

Yokohama Cup
1601-2000cc 

11/05/05 
Yokohama

Efter åbningsløbet på Jyllands-Ringen ligger Casper Lind Poulsen på en samlet 4. plads med 41 point, og Rene Hoff ligger på en samlet 6. plads med 36 point i den store Yokohama Cup klasse.
Klassen føres af Kurt Thiim med 50 point.
 

Både Rene Hoff og Casper Lind Poulsen viste under åbningsweekenden for 14 dage siden på Jyllands-Ringen at deres nye Peugeot 307 GTI'er helst befinder sig forrest i feltet.


Casper Lind Poulsen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Det er åbenlyst at Team Plumber ikke entre Padborg Park for sjov i den kommende weekend. Der skal køres point ind på kontoen, og gerne mange af slagsen.

Åbningsløbet viste at Casper Lind Poulsen og Rene Hoff konstant lå i toppen af feltet, men at de lige manglede det sidste for at tage sejren fra Kurt Thiim der køre en i en Peugeot 206 GTI.


René Hoff.
(Foto: Motorsporten.dk)

Til løbet på Padborg Park i den kommende weekend er næsen sat op efter sejr, og René Hoff har fået sat bilen op specielt til Padborg Park, hvorimod han til åbningsløbet kørte med et standart setup.

René Hoff lærte en del om dæktryk på sådan en 307 under åbningsløbet, og det håber han så på bliver bedre i weekenden på Padborg Park.

Vejgaard

Læs mere om:
  • 15/05/05 - Padborg Park - Yokohama Cup Gr. N 2000
  •  
     

    Yokohama Cup 1601-2000cc nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: