Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Juan Pablo Montoya smadrer sin MP4-20

Formel 1 
06/05/05 

Pedro De la Rosa i en McLaren Mercedes var dagens hurtigste mand, da man havde kørt den 2. frie træning i dag forud for søndagens Grand Prix i Spanien.
 

Pedro De la Rosa indsats blev dog overskygget af team kammeraten Juan Pablo Montoya alvorlige uheld.

Juan Pablo Montoya spandt af banen i sving 9, som er et af de hurtigste sving på banen. Juan Pablo Montoya kørte direkte ind i barrieren. Ved sammenstødet mistede raceren sit højre baghjul. Fik store skader på bagvingen, motoren og flere andre steder på chassiset.

Juan Pablo Montoya som netop er kommet tilbage efter en skulderskade, kunne selv klatre ud af vraget, men det så ud til at han havde svære smerter efter sammenstødet med barrieren.

Lige nu venter vi på om man i McLaren Mercedes teamet er i stand til at udbedre skaderne på raceren, eller om man er nødt til at tage motoren ud og sætte den over i reserve racernen.

Kunov

Læs mere om:
  • 08/05/05 - Circuit de Catalunya - Formel 1 - FIA F1
  •