Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Nyt drama Fleggaard Renault Clio Cup

Clio Cup - DK 
02/05/05 

Clio CupTre biler blev voldsomt skadet i gigantkollision
Dramaet fortsatte, da Fleggaard Renault Clio Cup søndag afviklede finalen i årets første mesterskabsafdeling. Og denne gang gik det endnu voldsommere for sig end i lørdagens pre-finale, hvor Jacob Kristensen, Hadsten, var det eneste markante offer.
 

Men også i dag var det Bette K, som måtte tage imod de største tærsk. Atter var østjyden startet fra pole position, og atter fik han en dårlig start. Men helt galt gik det først, da han spandt på publikumslangsiden. De efterfølgende fem-seks biler snoede sig fint forbi bilen, som stod på tværs, men i den efterfølgende del af feltet var kampen endnu tættere og udsynet derfor endnu dårligere.

Først blev Jacob Kristensen ramt af Jørgen Vestergaard, Esbjerg, og efterfølgende var det Carsten Jensen, Holstebro, der helt chanceløst bragede ind i siden af den efterhånden slemt bulede bil. Sikkerhedsbilen måtte på banen, så man kunne få hjulpet en groggy og slemt forslået Jacob Kristensen ud af bilen, inden han senere selv kunne forlade banen til fods.

Ved re-starten var det sidste års toer, Per Poulsen, Årup, der lagde sig i front, og her blev fynboen liggende i resten af løbet, alt imens hans tre nærmeste forfølgere kørte tæt. Men de kørte alt for tæt efter dommernes smag, og da først Henrik Larsen, Gudbjerg, Jesper Davidsen, Søborg, og Steffen Larsen, Ishøj, havde gennemført deres strafbaner, var det Claus Hansen, Ringsted, som efter effektiv og sober kørsel kunne erobre løbets andenplads.

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • 01/05/05 - Jyllandsringen - Clio Cup - DK
  •