Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Fart efterlyses

Danish
Touringcar
Challenge 

07/05/05 

Peugeot Sport Danmark savnede det rette set-up
Efter de flotte tider, som Peugeot Sport Danmark havde opnået ved den store DTC-test på Ring Djursland op til sæsonstarten, var der store forventninger til teamet med de franske racerbiler, da årets Danish Touringcar Championship endelig startede i søndags. Men Martin Jensen og Jens Edman var ikke nær så konkurrencedygtige som ventet.
 

"Efter de sidste tests på Djursland weekenden inden premieren, føltes det som om, at vi havde arbejdet os frem til en god indstilling på bilen," fortæller teamets svenske kører.

"Vi var godt med tidsmæssigt, og jeg så virkelig frem mod premieren. Det viste sig, at det som fungerede rigtigt godt på Djursland, slet ikke passede på Jyllandsringen. Så allerede fra den første omgang vidste vi, at dette her ville blive en hård weekend for os."

Da weekenden var overstået, stod Jens Edman med de bedste Peugeot-resultater. En femte- og en sjetteplads blev han noteret for, og i mesterskabet indtager han også femtepladsen som bedste kører, der ikke stiller op for Team Den Blå Avis eller Team Essex Invest.

Teamkollegaen Martin Jensen havde ikke nær samme succes. En god tid forsvandt med et skred i Super Pole-konkurrencen, mens hans finale fik en rigtig dårlig start på grund af en ødelagt trækaksel. Men der var dog noget, han var tilfreds med.

"I pre-finalen får jeg den bedste start, jeg nogensinde har lavet. Jeg nappede fire pladser, og det var jeg tilfreds med," fortæller Martin Jensen.


Læs mere om:
  • 01/05/05 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
  •