Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Citroen SAXO Cup

God sæsondebut

Saxo Cup 
06/05/05 

- til HP-Racing
Weekendens åbningsløb på Jyllands-Ringen gav debut til Team HP-Racing's nye kører Nick Reimersø. En debut der tegner godt, for som weekenden skred frem udviklede Nick sig fra at være agterlanterne til at være en kompetent midtfelt deltager.
 

Allerede i den frie træning viste Nick, at han trods sine kun 17 år godt ved hvordan en Saxo skal styres rundt på Jyllands-Ringen. Ud af de 24 deltagere kørte Nick sig ind som nummer 21 i tiden 1:23,689. I tidtagningen lykkedes det Nick at forbedre sin tid med yderligere et halvt sekund, men da resten af feltet gjorde det samme måtte Nick tage til takke med en startplacering som nummer 21 ud af 24 i sit debutløb.


Nick Reimersøe
(Foto: Anders Molin)

Team HP-Racing's anden Saxo deltager Thomas Wulff kom hurtigt ud af starthullerne til trods for at Thomas kun har kørt en enkelt test i år på Ring Knutstorp. I den fri træning kørte Thomas tredje hurtigste tid, men tidtagningen viste på ny at kampen i toppen af Saxo feltet som altid er benhård. Således skulle Thomas starte 5 og 6 med en margin på kun 0,020 sekund til nummer 3.

Saxo Cup løbene strækker sig over 10 omgange, og i løb 1 kom Thomas godt fra start. Et uheld i sving 3 for enden af publikumslangsiden deler feltet i to, men Thomas er i stand til at holde sin startplacering og ender således på en tilfredsstillende 5. plads. Nick får også lavet en rigtig god start og henter allerede inden første sving et par pladser, taber desværre den ene igen, men energisk og målrettet kæmper den unge debutant sig tilbage i kampen og ender sit første løb på den sidste pointgivende plads som nummer 16.

Løb 2 starter Thomas fra 6. position. Thomas får en god start og er i stand til at smutte indenom Mike Mathisen ved indgangen til sving 3. Herefter starter jagten på de fire forreste, men trods gode og stabile tider lykkes det ikke Thomas at avancere yderligere. For Nick bliver løb 2 igen en spændende affære. Nick kæmper bravt med alle på sin vej og da løbet flages af, kan han til teamets store tilfredshed krydse stregen på endnu en 16. plads.


Thomas Wulff
(Foto: Anders Molin)

Efter første afdeling ligger Thomas på en 5. plads i den samlede stilling, mens Nick indtager en position som nummer 18 ud af de 24 startende.

Næste løb i OK Saxo Cuppen køres på Padborg Park den 14. og 15. maj.

HP-Racing


Læs mere om:
 • 01/05/05 - Jyllandsringen - Saxo Cup
 •  
   

  Citroen SAXO Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her  ASETEK SIMSPORTS