Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Yokohama Cup 1601-2000cc

Åbningsløb med testkørsel

Yokohama Cup
1601-2000cc 

05/05/05 
Yokohama

Helt uden forventninger var Team go Racing mødt op til åbningsløbet på Jyllands Ringen, dette var samtidig den første test af focus'en på denne bane, af samme grund kunne vi også kun gætte på et set up og håbe på det bedste.
 

Under warm up stod det hurtigt klart, at det ikke kun var set up som kunne kommer til at volde problemer. Gert måtte humpe rundt på banen og i pit pga. af en defekt benzinpumpe, som hurtigt blev skiftet inden 1. tidstagning.

År 2005 er et test år for teamet så en helt anden opsæt til tidtagning skulle prøves og det gik da også straks bedre, Gert kørte bilen ind på 15. hurtigste tid. I anden tidtagning kørte vi ud med endnu et par ændringer i setuppen og det havde gjort raceren lidt hurtigere, og rakte til 9. hurtigste tid. Desværre kunne man ikke helt komme en irriterende hjulspin i næsten alle sving til livs, og dette koster givet en del tid.

I heat et startede vi på 13. pladsen og vi fik en rigtig dårlig start og faldt derfor tilbage på 18. pladsen, efter hård men fair kamp kom vi op på 11. pladsen som samtidig blev vores start nummer i andet heat.

Andet heat gav en meget spændende kamp med Skipper i Fiestaen, en kamp hvor Focussen denne gang trak det længste strå og løb af med 7. pladsen.

Teamets mekanikere skal lige finde ud at Focussens mange justeringsmuligheder og det vil selvfølgelig komme til at tage noget tid, men vi har lært meget i weekenden om Focussen, ligesom vi har fået hjælp af en anden focus kører som kunne fortælle om sine erfaringer med setup m.m.

Gert Koustrup udtaler: "Jeg må sige at jeg lige skal vende mig til den nye bil inden jeg virkelig kan udtale mig om dens potentiale og egenskaber, der mangler stadig meget arbejde på Focussen. Vi har stadig en del understyring og bremserne er ikke gode nok.

Jeg skal selvfølgelig også lige vende mig til bilen da det kun var anden gang jeg sad i den"

Alt i alt en fornuftig og lærerig weekend med masser af godt og fair race.

Vi ses på Padborg Park den 14. og 15. maj.

Team go Racing


Læs mere om:
  • 01/05/05 - Jyllandsringen - Yokohama Cup Gr. N 2000
  •  
     

    Yokohama Cup 1601-2000cc nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
         ASETEK SIMSPORTS