Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Nyt team var hurtigst

Danish
Touringcar
Challenge 

05/05/05 

Team Super Dæk Service var hurtigst i finalen
Ja, den er god nok. Ét af årets nye teams i Danish Touringcar Championship viste sig at være de hurtigste, da finalen blev kørt i søndags på FDM Jyllandsringen.
 

"Team Super Dæk Service var hurtigst i finaleheatet", siger Gert Flensborg fra teamet, "men det var altså til at komme tilbage til pitten!"

Jens Enemark var således den første kører, som ufrivilligt måtte parkere sin bil i årets første finalen, hvilket skyldtes en fejl i motorstyringen på den sølvgrå Citroën Xsara Coupé VTS.

"Inden løbsweekenden havde der været en del problemer med motorprogrammeringen, og vi fik først bilen klar fredag aften. Den første reelle test var altså lørdagens træning, hvilket selvfølgelig ikke var et optimalt udgangspunkt for løbet. Resultatet blev derfor heller ikke det bedste, men vi teamet er optimistiske, da bilen som helhed ser ud til at fungere rigtig godt," slutter Gert Flensborg.


Læs mere om:
  • 01/05/05 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
  •