Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car - Gruppe 1

Fremgangen fortsætter

Special Saloon Car
Gruppe 1 

03/05/05 

Weekendens Åbnings løb er nu overstået og fordøjet
Da vi ikke er nået helt så langt med udviklingen af vores Mazda MX3 1,8 V6 som vi havde håbet, har vi ingen forventninger til noget brugbart resultat før til efterårs sæsonen.
 

Som tidligere nævnt så blev bilen først færdig meget sent op til testen på Ring Djursland og ugen op til Åbnings løbet arbejde vi stadig med de vitale dele, så åbnings løbet var for os en test weekend.

Første tidtagning lagde vi ud med en tid der hed 1:28,463 hvilket gav en startplacering som nr. 15 ud af 19 biler, hvilket set fra vores syns er ganske udmærker på det stadie vi er på nu.


(Foto: Motorsporten.dk)

Anden tidtagning blev også brugt til at køre bilen ind på et setup der kunne blive brugbart. Det skal nævnes at vi stadig KUN arbejder med styreboks og ikke anden, undervognen har vi overhovedet ikke justeret på endnu. Tiden blev på 1:26,575, hvilket er en forbedring på 1,888 sek. hvilket er yderst tilfredsstillende, det gav en placering som nr. 12 til starten på andet heat. Ikke dårligt når jeg aldrig havde kørt på det nye stykke på JR før.

1. Heat, hvor vi startede som nr. 15, blev også en positiv oplevelse. Starten gik rigtig godt og der blev overhalet 4-5 biler inden første sving. Desværre var det noget tumult i svinget efter den korte langside der gjorde at de indhentede blev tabt igen. Resultatet: en 14 plads med weekendens bedste tid. 1:24,731 hvilket så giver en forbedring på ikke mindre end 3,732 sek. Hvilket er yderst godt.

2. Heat, startede vi nr. 12. Igen en god start; bilen trækker nu rigtig godt og der er mere fart i den end vi har oplevet før. I dette heat gav det også nogle gode overhalinger og et resultat som nr. 10, igen ud af 19 deltagende biler. Tiden blev lidt langsommer på den lidt fugtige bane 1:25,755.

Vi er meget godt tilfreds med weekenden, taget i betragtning af at vi har en af feltets svageste biler, når vi taler hestekræfter, så er resultatet yderst tilfredsstillende.

Denne weekend ydede Peter Mogensen, Stig Jensen og Henrik Mortensen deres yderste til at bilen skulle køre optimal og Susanne Jensen sørgende for at alle fik det at spise der var behov for.

Vi glæder os nu til løbet på Ring Djursland d. 28-29. maj hvor der køres dobbelt løb, Lørdag bliver bilen kørt af Erik Byrgesen og søndag af John Rasmussen (F2000). Vi vil til den tid have arbejdet på undervognen og forbedret bilen på væsentlige punkter, så det bliver spændende hvad vi kan stille op til den weekend.

RaceTec Aps


Læs mere om:
  • 01/05/05 - Jyllandsringen - Special Saloon
  •