Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Første point til Ternvalt

Clio Cup - DK 
04/05/05 

Clio CupEn ikke helt problemfri weekend, sluttede dog alligevel med et point, til Renault Clio Cup køreren Jesper Ternvalt fra Havdrup i Åbningsløbet på Jyllands-Ringen.
 

Clio Cup feltet er igen denne sæson både stort, og fyldt med talentfulde kørere, så det var med en vis spænding at Jesper Ternvalt mødte op til Åbningsløbet.

Lige fra den fri træning, blev der kørt tider der var væsentligt over dem fra sidste sæson, men også Ternvalt har udviklet sig, og han sluttede her på en 22. plads.


(Foto: Motorsporten.dk)

Ved at forbedre sin tid yderligere i tidtagningen, så sikrede Ternvalt sig en start placering som nummer 20 i det store felt.

Efter en god start i det første af weekendens løb, så måtte Ternvalt, efter at være blevet påkørt af en konkurrent, se sig placeret i sandfanget syv omgange inde i løbet.

Det gik dog straks meget bedre i løb nummer to hvor han ellers startede helt tilbage på 18. pladsen, han overhalede kører efter kører, fik overbremset og snurret for enden af langsiden, men alligevel sluttede han løbet på 15. pladsen og dermed scorede han sæsonens første point.


(Foto: Motorsporten.dk)

"Jeg er fint tilfreds med weekende, vi fandt til sidst et rigtig godt setup til raceren, og mine tider bliver hele tiden bedre og bedre i takt med at jeg bliver mere fortrolig med Clio Cup raceren" udtalte Jesper Ternvalt, der nu skal have rette lidt buler i bagskærmen, samt skiftet et baghjulsophæng inden raceren igen kan komme på banen.

Om knapt to uger går det løs igen for Clio Cup kørerne, den 14. og 15. maj køres der 'Padborg Open' på Padborg Park, men Ternvalt håber at han kan nå at få endnu en testdag på banen inden da.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 01/05/05 - Jyllandsringen - Clio Cup - DK
  •