Touringcar

03/05/05

- ved Åbningsløbet på Jyllands-Ringen
Efter skiftet fra Honda Civic til BMW 320i, så er der komme godt gang i DTC køreren Philip Andersen, der denne weekend hele tiden var blandt de hurtigste kørere.

Den gode stil og de hurtige tider viste sig allerede i lørdagens fri træning, hvor Philip kørte 7. hurtigste tid - kun et sekud fra de aller hurtigste kørere i klassen.
Senere på dagen i tidtagningen, hvor tider generelt var lidt langsommere, så kørte Philip 10. hurtigste tid, men hvad der var vigtigere han var nu kun 0,8 sekund efter topkørerne.
10. pladsen til Philip betødt at han havde sikret sig en plads i Super Pole allerede i sit første DTC løb for Team Essex Invest, der i øvrigt havde aller deres fire kører med i Super Pole!

Warmup'en søndag formiddag blev brugt til lige at køre dækkene klar til Super Polen, så her kørte Philip kun 4 omgange.

Philip kørte sig til en 10. plads i selve Super Polen, hvilket så også blev hans start placering til Pre Finalen.
Efter en noget urolig start forrest i feltet, der kostede Philip et par pladser, så kørte han et flot løb, hvor han kørte sig op på 11. pladsen.

Selve Finale løbet blev også en god oplevelse for Philip, der med taktisk klog kørsel kunne køre sig op på 8. pladsen, og dermed høste yderligere 8 point, som han kunne lægge til de 5 point fra Pre Finalen.
Philips tre teamkollegaer John Nielsen, Casper Elgaard samt Jens Reno Møller placerede sig på henholdsvis 2., 3. og 6. pladserne, så det var en stor dag for Team Essex Invest, med alle fire biler i top 10.

"Mine forventninger til weekenden blev indfriet - jeg havde sat som mål at slutte i top 8, og det klarede jeg. Det var et vigtigt løb for mig, første rigtige start i BMW, en plads i Super Pole, samt et godt race, der var selvfølgelig lidt begynder nerver, men det var en udmærket debut. Det var dejligt bare det at gennemføre løbet" - udtalet en tilfreds Philip Andersen efter weekende - "Vi havde lidt problemer med bremserne, hvilket specielt drillede mig i Pre Finalen, hvorimod jeg kunne køre hurtigt i selve Finale løbet. Så nu glæder jeg mig bare til det næste løb - der er mere i både bilen og mig - og det er dejligt at arbejde sammen med Team Essex Invest folkene, det er et godt team der arbejder seriøst, og som hele tiden er med fremme."

Med 13 point er Philip Andersen nu placeret på 8. pladsen ud af de 25 kørere der deltager i 'DTC kørernes mesterskab'.

Næste løb for Philip Andersen og DTC kørerne bliver på Padborg Park den 14. og 15. maj.