Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Yokohama Cup 1601-2000cc

Ikke så ringe en debut for Fiesta'en

Yokohama Cup
1601-2000cc 

06/05/05 
Yokohama

Sådan lyder meldingen fra "Skipper" i Nyraad
Problemerne der tilsyneladende opstod under testen i ugen før løbet viste sig heldigvis ikke at være noget problem da det blev undersøgt. Det var noget med luft i systemet. Men for en sikkerheds skyld blev alt testet inden afgangen til Jyllandsringen - siger Tommy.
 

Før åbningsløbet havde jeg personligt sagt at en placering i top 10 ikke var så tosset. Rent faktisk begyndte det ud fra den betragtning rigtig godt. I træningstiderne havde "Skipper" den 6. bedste tid , og i tidtagningen blev resultat så flot som en 3. plads i første tidtagning. I anden tidtagning blev det til en 5. plads. Vi havde et mindre problem med en utæt beholder, hvorfra der løb lidt væske ud på højre forhjul. Dette betød, at "Skipper" klagede over understyring efter ca. et halvt kørt heat.


(Foto: Tormod Jørgensen)

Forventningerne var store til søndagens 2 heat. Her havde teamet strammet fjedrene op i undervognen i håb om at dette ville hjælpe. Det viste sig måske ikke at være den helt optimale løsning, men det blev til en flot placering som nummer 3 i første heat søndag.

I andet heat kiksede det lidt med starten, hvor startpositionen var en 5. plads. Her blev slutresultatet en 8. plads i feltet. Men vi har ikke grund til at være direkte utilfredse - siger Tommy, og vi skal nok få justeret det sidste ind på plads, og vi er ikke i tvivl om, at bilen har potentiale, som vi nok skal få udnyttet.

Vi er hjemme med en bil uden skrammer af nogen art, og er nu begyndt at lade op til næste afdeling, der køres allerede den 14. og 15. maj 2005 på Padborg Park - slutter Tommy.

Tormod Jørgensen


Læs mere om:
  • 01/05/05 - Jyllandsringen - Yokohama Cup Gr. N 2000
  •  
     

    Yokohama Cup 1601-2000cc nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
         ASETEK SIMSPORTS