03/05/05

Rene Hoff og Casper Lind Poulsen der begge kørte en Peugeot 307 GTI i den forgangne weekend kom godt i gang. Rene Hoff lagde ud med at sætte tiden 1:21,170 i den første fri træning, kun 0,5 sekund langsommere end Kent Iversen. Casper Lind Poulsen satte tiden 1:21,324 i den første fri træning.

Disse tider lagde jo op til en rigtig god kvalifikation senere på lørdagen, og her var Casper Lind Poulsen også næst hurtigst med tiden 1:20,256. Rene Hoff var 5. hurtigst med tiden 1:20,764. og det betød at begge kører fra Team Plumber var inden for et sekund fra den hurtigste tid som blev sat af Kent Iversen.

Rene Hoff var med fremme fra starten i Åbningsløbet på Jyllands-Ringen

Den afgørende kvalifikation til søndagens løb blev kørt sidst på dagen og her brillerede Rene Hoff med at sætte den næstbedste tid, som var 1:20,885, kun 0,527 sekund langsommere end Kent Iversen. Til gengæld fik Casper Lind Poulsen ikke nogen tid i den tidtagning.

Søndag som var løbsdag viste sig fra sin gode side. Vejrudsigten havde hele ugen peget hen imod heldags regn men sådan blev det ikke, og da starten gik til dagen første løb var Casper Lind Poulsen flyvende og han kæmpede løbet igennem for en god placering og det hele endte med en fornuftig andenplads kun 0,861 sekund efter den vindende Kurt Thiim i en Peugeot 206 GTI. Hertil satte Casper Lind Poulsen løbets hurtigste omgang, med tiden 1:20,293.

Casper Lind Poulsen var flyvende i det første løb og ligger nummer 4 i mesterskabet

Rene Hoff og hans nye Peugeot 307 GTI kom fornuftigt igennem løbet og endte på en samlet 5. plads kun 7,147 sekund efter den vindende Thiim.

Dagens andet løb blev afviklet sidst på dagen og her var der igen hård fight i klassen. Rene Hoff endte på 5. pladsen og Casper Lind Poulsen endt på 6. pladsen. Dagen vinder af andet heat blev Christian Pedersen i hans Renault Megane II.

Efter weekendens løb ligger Casper Lind Poulsen på en samlet 4. plads med 41 point, og Rene Hoff ligger på en samlet 6. plads med 36 point. Klassen føres af Kurt Thiim med 50 point.

Næste løb i Yokohama klassen køres om 14 dage på Padborg Park.