Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama Cup 0-1600cc

Pole og podium til Tronhjem

Yokohama Cup
0-1600cc 

04/05/05 

Kampen om placeringerne var, ved Åbningsløbet på Jyllands-Ringen, meget hård i den lille Yokohama Cup klasse, hvor Peugeot køreren Bent Tronhjem scorede flotte resultater.
 

Efter at have sat hurtigste tid i warmup, hvor bilens gearkasse havde defekt differentiale med et løst kronhjul, blev gearkassen udskiftet inden første tidtagning. Her satte Tronhjem poletid, og denne tid blev ikke slået i anden tidtagning, hvilket betød pole i 1. heat.
"Efter en dårlig start byttede Poul Erik Jensen og jeg plads tre gange, og P.E. kom i mål umiddelbart foran mig." - var Bent Tronhjems kommentar til første heat.


Bent Tronhjem.
(Foto: Motorsporten.dk)

2. heat blev så til en startplacering som nummer fem. Efter første sving blev det til en 3.plads, og på anden omgang en 2. plads og på 4. omgang en 1. plads, der holdt hjem.

En fuldt tilfredsstillende weekend i betragtning af, at der intet er lavet på bilen siden finaleløbet 2004. Bortset fra opgradering til de nye vægtregler. Ved udtagelsen til kontrolrulning i weekenden viste det sig, at bilen manglede 10HK og kun kunne præstere 115HK og 130 NM.

Det var en tilfreds Bent Tronhjem, der efter weekenden konstaterede:
"Mine første podiepladser i Yokohamacup. Herligt."

Tronhjem / #30


Læs mere om:
  • 01/05/05 - Jyllandsringen - Yokohama Cup Gr. N 1600
  •