Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Yokohama Cup 1601-2000cc

Thiim på toppen

Yokohama Cup
1601-2000cc 

03/05/05 
Yokohama

Kurt Thiim fik den bedst mulige start på sin deltagelse i dette års Yokohama Cup 2000. da han vandt første afdeling på Jyllands-Ringen.
 

Den populære standardvognskører understregede den gode dagsform med en fjerdeplads i næste løb, hvor han på grund af sejren i første afdeling måtte starte fra sjettepladsen.

"Det gik helt over forventning", lød det fra en glad Kurt Thiim, der kører i en bil som er indsat af klassen hovedsponsor, Yokohama. " Jeg kom godt fra start i begge løb, men bilens set-up var ikke helt optimalt, som jeg havde lidt problemer med hjulspin ud af svingene. Det må vi få styr på inden næste løb."

Kurt Thiim fik lov til at arbejde for sine placeringer. Han tilføjer beskedent at sejren var lidt heldig, da han først kom forbi Kent Iversen i allersidste sving, hvor sidstnævnte fik tekniske problemer. Men Kurt Thiim havde inden da overhalet flere konkurrenter og lukket hullet til Kent Iversen, så han havde selv givet heldet den nødvendige assistance.


Kurt Thiim vandt en fortjent og populær sejr i første afdeling af Yokohama Cup 2000 på Jyllands-Ringen med én sort/røde Peugeot 206.
(Foto: Ib Trebbien / Sport One)

Bilerne i Yokohama Cup har alle samme vægt/effekt forhold, så det er primært finjusteringen af undervognen og kørernes evner bag et racer-rat, der er udslagsgivende i kampen om placeringerne.

Det sikrer tætte fighter og har været med til at gøre Yokohama Cup til den mest sejlivede standardvognsklasse i dansk banesport. Konceptet har i mange år trukket så mange deltagere, at man har delt feltet i to klasser, Yokohama Cup 1600 og Yokohama Cup 2000.


Læs mere om:
  • 01/05/05 - Jyllandsringen - Yokohama Cup Gr. N 2000
  •  
     

    Yokohama Cup 1601-2000cc nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
         ASETEK SIMSPORTS