Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Yokohama Cup 0-1600cc

Barths bedste weekend

Yokohama Cup
0-1600cc 

03/05/05 
Yokohama

Den lille humørfyldte kørerlærer fra Varde, blev endnu gladere da weekendens to heats på JyllandsRingen var overstået.
 

Dennis Barth, kørerlærer fra det vestjyske, var en særdeles glad mand da weekenden var overstået. Trods besværligheder inden sæsonstarten, blev det faktisk til den bedste weekend for Dennis Barth nogensinde i racerbilen. Besværligheder som sygdom og manglende tid til forberedelserne, var glemt efter åbningsløbet på JyllandsRingen.

Under træningen lørdag fik Dennis Barth og hans mekanikere justeret de sidste ting og så var man klar til de to tidtagninger. Og det gik såmænd udmærket. Dennis Barth satte femtehurtigste tid i begge sessioner. Det betød tredje startrække til søndagens to heats. Ikke så dumt et udgangspunkt når det gælder kampen om placeringerne i spurten mod første sving, hvilket Dennis Barth da også beviste. Da feltet var nået igennem første sving havde Dennis Barth nemlig erobret tredjepladsen. Men der var andre der gerne ville have den plads. Derefter fulgte tætte dueller med to - tre andre konkurrenter der prøvede at gøre krav på pladsen. Men de kom ikke nærmere end den bagerste kofanger som også var mærket efter noget nærkontakt. Dennis Barth formåede dog at holde konkurrenterne bag sig til han passerede målstregen for sidste gang. Og dermed var den første podieplacering nogensinde for Dennis Barth hjemme.


Dennis Barth forrest
(Foto: Motorsporten.dk)

Lidt mere spændende blev det i andet heat. Samme startplacering som i første heat men det gik ikke helt på samme måde. Dennis Barth gled tilbage på en sjetteplads, men fik sig dog undervejs kørt op igen på en fjerdeplads. Det var placeringen på sidste omgang, men lykkens gudinde smilede endnu en gang til Dennis Barth. Konkurrenten på tredjepladsen var nemlig så flink at køre sig selv af banen på sidste omgang, og dermed var der fri bane for Dennis Barth, til endnu engang at erobre tredjepladsen.

Dennis Barth var selvfølgelig forståelig glad efter de to heats. Egentligt vidste han og teamet ikke helt hvor man stod da forberedelserne blev forstyrret. Der har ikke været testet så meget som ønsket, men alligevel er det lykkedes at opnå det hidtil bedste resultat. Dennis Barth vidste da også hvem der skulle have de største roser, nemlig mekanikerne, som har udført et kæmpearbejde for at få bilen klar. Men nu bliver det sværere. Et så godt resultat skal jo helst gentages, men Dennis Barth er glad for at det i det hele taget er lykkedes at komme ud at køre i år, for uden sponsorernes hjælp havde det ikke været muligt andet end at være tilskuer. Så en stor tak til sponsorerne.

Dons

Læs mere om:
  • 01/05/05 - Jyllandsringen - Yokohama Cup Gr. N 1600
  •  
     

    Yokohama Cup 0-1600cc nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
         ASETEK SIMSPORTS