Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Weekend med blandede følelser

Clio Cup - DK 
02/05/05 

Clio CupÅbningsløbet på JyllandsRingen i den netop overståede weekend, blev et løb med blandede følelser for Pro-Four Racing.
 

Team Pro-Four Racing kom veloplagte og velforberedte til åbningsløbet på JyllandsRingen i weekenden. Og det var for så vidt også gode resultater at teamet fik med hjem, men der er stadig noget arbejde at gå i gang med. For alle bilerne - for dem er der fire af - gælder det at der skal lige findes lidt mere fart. Desuden blev man handicappet af at en af kørerne har trukket sig pga. personlige årsager. Det lykkedes dog for teamchef Peter Faarborg i sidste sekund at finde en kører til den ledige bil. Den tidligere Saxo Cup mester, Brian Mikkelsen, trådte til og fik den sidste af teamets biler ud at køre.

De tre faste kørere, Kasper Jensen Rune Simoni, og Camilla Stephansen kvalificerede sig henholdsvis som nr. 7, 8 og 17 i lørdagens tidtagning, mens Brian Mikkelsen uden at have testet bilen, kvalificerede sig som nr. 10. Flot af Brian Mikkelsen der også roses for sin indsats i hele weekenden af Peter Faarborg.


Brian Mikkelsen og Rune Simoni
(Foto: Motorsporten.dk)

Lørdag eftermiddag lige før spisetid, blev det første heat i Fleggard Renault Clio Cup afviklet. Her sluttede Kasper som nr. 8, Rune som nr. 9, Camilla som nr. 13 og Brian som nr. 19. Bedre gik det søndag i andet heat hvor kørerne i førnævnte rækkefølge blev nr. 7, 8, 19 og 10. Altså fremgang at spore for alle kørerne undtagen Camilla Stephansen som blev offer for en fejldom. Hun fik tilkendt en tidstraf for at have overhalet under gult flag. Men efter en henvendelse i dommertårnet, fik teamet at vide at det var en fejldom fra observatørernes side. Men det hjælper ikke nogen, skaden er sket.

Efter weekenden kunne Peter Faarborg konstatere, at der havde hersket en god og positiv stemning i teamet, også selvom ikke alting gik deres vej. Peter Faarborg var særdeles glad for det setup som en af sponsorerne, Dewalt, havde sat op for teamet i forbindelse med afviklingen af årets første løb. Ligeledes blev der holdt en samling hvor alle teamets sponsorer kom tæt på teamets kørere, der kunne berette om stort og småt fra deres tid på racerbanerne, og især om hvorfor de i det hele taget kører race. Peter Faarborg takker alle involverede for en flot afvikling i hele weekenden.


Camilla Stephansen
(Foto: Motorsporten.dk)

I de to heats var der masser af dramatik. Det gik desværre ud over en berømt lillebror, nemlig Jacob Kristensen, som både lørdag og søndag var involveret i voldsomme ulykker. Værst gik det søndag hvor han efter at have spundet rundt på banen, bliver ramt af et par konkurrenter, der blev uskyldige medspiller i en alvorlig ulykke der kunne have gået meget værre end tilfældet var. Peter Faarborg vil gerne benytte denne lejlighed til at udtrykke at Jacob Kristensen snarest muligt må være helt fit for fight igen, og at hele teamet håber på at se ham næste gang der køres løb. Peter Faarborg vil også sende roser til alle involverede for indsatsen for at sikre Jacob Kristensen den mest mulige udgang af ulykken. "Det var en hel igennem perfekt indsats af Falck og redningsfolkene fra PF Biler. Ligeledes skal kamerafolkene roses for med det samme at respektere redningsfolkenes henvisninger om at holde en behørig afstand."


Kasper Jensen foran to teamkollegaer
(Foto: Motorsporten.dk)

Peter Faarborg vil også takke den arrangerende klub AAS der i samarbejde med Jens Munkholm for at have anskaffet pioner værktøj. Det er et stykke redningsværktøj som anvendes i ulykker hvor bilerne er så svært beskadigede at man ikke med alm. værktøj kan komme ind til passagerne. Peter Faarborg fortæller at det var meget tæt på at pionerværktøjet skulle have været i anvendelse for at få Jacob Kristensen ud. Peter Faarborg vil nu se fremad igen. Og allerede om små to uger er man klar til næste afdeling af Fleggaard Renault Clio Cup. Der håber man på at have optimeret bilerne så man igen kan være med i front.

Dons

Læs mere om:
  • 01/05/05 - Jyllandsringen - Clio Cup - DK
  •