Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Yokohama Cup 1601-2000cc

Schantz første tur på podiet

Yokohama Cup
1601-2000cc 

02/05/05 
Yokohama

- i Yokohama Cuppen
Efter flere sæsoner med placeringer i den forreste del af feltet i den store Yokohama Cup klasse, kunne Flemming Schantz her i weekenden for første gang betræde præmie podiet og fortjent modtage sin første pokal.
 

Flemming Schantz lagde hårdt ud allerede i den fri træning, hvor han kørte sin Peugeot 206 GTI ind på anden pladsen, så det lå i luften at det skulle blive en god weekend.

Et 'lille skår i glæden' kom i den første af tidtagningerne hvor Flemming 'kun' kørte 7. hurtigste tid, men det blev der rettet flot op på i den anden tidtagning, hvor det blev til 3. hurtigste tid kun et halvt sekund fra de hurtigste.


Flemming Schantz har forbedret sine tider i år.
(Foto: Motorsporten.dk)

Med en startplacering som nummer 7 til første heat, så var der lagt op til hårdt arbejde for Flemming, hvis der skulle køres sølvtøj hjem, for kørerne i den ende af feltet er både dygtige og meget jævnbyrdige, alligevel kunne Flemming krydse målstregen som nummer fire, og dermed indkassere 20 point til mesterskabet.

Med startplacering 3 til andet haet, så ville det blive endnu svære både at vinde og forsvare placeringen her, men med hurtig og fornuftig kørsel kunne Flemming holde sin placering, og det selv om han havde en hårdt pressende Kurt Thiim lige bag sig i den sidste tredjedel af løbet - så det blev til en 3. plads samt yderligere 22 point.
Dermed var Flemming's første podieplacering i hans Yokohama Cup karriere en realitet.

"Det gik meget stabilt her i weekenden, og der var tydelig fremgang at spore på tiderne, de var næsten et sekund hurtigere end sidste år, så hermed en stor tak til teamet for deres store og seriøse arbejde" - udtaler Flemming Schantz, og han fortsætter - "jeg vil ligeledes takke alle mine medkørere i den store Yokohama Cup klassen for god og fair fight, samt bulefri kørsel."

Med de 42 point som Flemming Schantz kørte sig til her i weekenden, så ligger han nu på 3. pladsen i mesterskabet, kun 8 point fra den førende kører Kurt Thiim.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 01/05/05 - Jyllandsringen - Yokohama Cup Gr. N 2000
  •  
     

    Yokohama Cup 1601-2000cc nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
         ASETEK SIMSPORTS