To ture på podiet

Saxo Cup
03/05/05

- til Claus Christensen
Som altid er kampen i toppen af Saxo Cup feltet både tæt og hård, så det var en tydeligt tilfreds Claus Christensen der kunne tage fra Jyllands-Ringen ved Silkeborg med to podie pladseringer i bagagen.

Claus viset allerede fra den fri træning, at han ville være med helt fremme i Saxo Cup feltet, da han her kørte 4. hurtigste tid ud af de 24 kørere som klassen mønstrede denne weekend.
Denne placering bakkede han op på fornem vis, ved at sætte 3. bedste tid i tidtagningen, kun 0,388 sekund fra poletiden.

Saxo Cup løbene strækker sig over 10 omgange på Jyllands-Ringen, hvilket giver en løbsdistance på cirka 23 kilometer - og over hele den distance forsvarede Claus flot sin 3. plads, og kørte sig derfor til en podie placering allerede i de første løb.

Igen i det andet løb blev der kæmpet hårdt oppe foran i Clio Cup feltet, hvor placereingerne skiftede flere gange, og dette endte efter de 10 omgange til Claus' fordel, han krydsede mållinien 0,788 sekund bag vindende Dan Birkelev, og havde på det tidspunket opbygget en næste 4 sekunders forspring til de efterfølgende kørere.

"Weekende gik fint nok, de to eneste problemer vi stødte ind i var at vi lande i lidt rigeligt trafik i tidtagningen, sat at jeg flatspottede mit ene fordæk i en lidt for voldsom nedbremsning for enden af langsiden. Bortset fra havde vi ingen problemer, og vores tider er tæt på de bedste i klassen - så det var en god start på sæsonen" - var Claus Christensen's kommentar efter Åbningsløbet på Jyllands-Ringen.

Med en 3. og en 2. plads så sikrede Claus Christensen sig ialt 47 point i Saxo Cup mesterskabet, hvor han nu indtager 3. pladsen bag Tommy Nygaard og Dan Birkelev dr har henholdsvis 55 og 54 point.

Næste løb i Saxo Cuppen køres på Padborg Park den 14. og 15. maj.