Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Flotte placeringer til AutoMester kørerne

Clio Cup - DK 
02/05/05 

Clio Cup3 podieplaceringer i Åbningsløbet
Weekendens Åbningsløb på Jyllands-Ringen blev en stor triumf for de to Team AutoMester kørere i Clio Cuppen, Per Poulsen og Henrik Larsen, der tilsammen besatte podiet tre gange.
 

Ligefra den første gang bilerne rullede ud på banen til den fri træning om lørdagen, og frem til det andet løb søndag eftermiddag var begge kørere med til at sætte tempoet i Clio Cup feltet, og ingen af dem var på noget tidspunkt udenfor top fem.

Per Poulsen satte hurtigste tid i den frie træning, hvor Henrik Larsen besatte 4. pladsen, kun 0,3 sekund skilte de to fra hinanden.
Tidtagningen resulterede i start placeringerne som nummer fire og fem for henholdsvis Per og Henrik.


Per Poulsen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Lørdagens løb blev skæmmet af et uheld i det første sving, som desværre også gik lidt ud over Henrik's racer, men dog ikke mere end han kunne holde sin placering oppe foran i feltet, og de to Team AutoMester kørere sluttede begge på præmiepodiet, hvor Per indtog anden pladsen og Henrik 3. pladsen, løbet blev vundet af Jesper Davidsen.

I søndagens løb var der et alvorligt uheld i starten af løbet, og en stor del af løbet blev derfor kørt bag safety car, men da løbet gives fri så er det med to fremstormende Team AutoMester kørere, og de lægger sig straks helt op foran, men desværre for Henrik må han et tur gennem strafbanen, for nærkontakt med en anden kører, hvilket koster et par placeringer.
Per styrer derimod med sikker hånd sejren hjem, med en margen på lige over et halvt sekund, mens Henrik slutter på fjerde pladsen knapt tre sekunder bagefter.

"Der bliver virkelig gået til stålet i år, men det gik over al forventning her ved Åbningsløbet" - udtaler en meget tilfreds Per Poulsen - "så nu glæder jeg mig til Padborg Park, hvor det plejer at gå godt for mig."


Henrik Larsen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Også Henrik Larsen er tilfreds med weekenden, som han knytter denne kommentar til:
"Clio Cuppen er blevet en hård klasse i år, hvor der bliver kørt meget stærkt. Set i bagspejlet så gik det meget godt for os, og vi fik mange gode point med hjem. Der kom TeamAutomester kørere på podiet i begge heat, og vi ligger nu begge to i top tre. Det er over vores mål, som var at blive i top fem."

Per Poulsen fører nu mesterskabet, han scorede 37 point, og Henrik Larsen ligger på 3. pladsen med 28 point, imellem sig har de Jesper Davidsen med 35 point.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 01/05/05 - Jyllandsringen - Clio Cup - DK
  •