Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

'Le Mans Legender' på Le Mans

Le Mans 
01/05/05 

Le MansDer har længe været spekuleret i hvad tilskuerne på Le Mans skal beriges med I år. Her tænker jeg ikke på hovedattraktionen som er 24 timers løbet, men derimod tænker jeg på det løb der traditionen tro køres lørdag imellem warm-up og 24 timers løbet.
 

Aco har igen i år valgt at vi skal se Le Mans Legends, hvor der skal køres et, et-times racerløb med Le Mans biler fra perioden 1935 til 1955.

Allerede nu ved vi at den 3 dobbelte Le Mans vinder og Formel 1 verdensmesteren fra 1961, Phil Hill kommer til start i en Alfa Romeo 3000CM, faktisk den bil som Fangio kørte på Le Mans i 1953, og Sir Stirling Moss kommer til start i Nigel Webb's Jaguar C-type.

Ud over berømthederne i bilerne, kommer der selvfølgeligt en del fantastisk flotte gamle racerbiler, og det forventes at der blandt andet kommer Alfa Romeo 6c, 8c, Lagonda, Bugatti og Delahaye og i den nyere ende af skalaen kan vi forvente Ferrari, Talbot Lago, Jaguar og Mercedes-Benz.

Reglerne for at deltage i løbet er at man kommer til start med præcis den bil der kørte på Le Mans, eller søster bilen som har samme specifikationer.

Vejgaard

Læs mere om:
  • 19/06/05 - Le Mans - Le Mans
  •