Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Yokohama Cup

Så er det tid til at give den gas

Yokohama Cup 
28/04/05 
Yokohama

Weekenden nærmer sig, og Jyllands-Ringens store Åbningsløb står for døren
Det er samtidig startskuddet til sæsonstarten, og det er noget mange har gået og ventet på. Det bliver samtidig den første styrke prøve for alle de teams der kommer på Jyllands-Ringen, og det er helt sikkert at alle har forberedt sig optimalt for at stå så stærkt som muligt.
 

Det har Team No Limit Racing også, vi har aldrig været bedre forberedt end til denne sæson. Vores racerbiler er blevet gennemgået fra A til Z og vi kan garantere at de er top trimmede til sæsonstarten.


(Foto: Team No Limit Racing)

Teamet er også top tunede og meget velforberedte, vi har efter vores meget flotte sæson sidste år, fået Christian op og kører i den store klasse. Og uden at nedvurdere den lille klasse, så er det en noget hårdere klasse Christian rykker op i.
Først og fremmest er Racerbilerne større og nyere, samtidig er de fleste af dem fuldblods racere. Der er ikke sparet på noget, og det er kun det bedste materiel der bliver brugt, det betyder også at budgetterne er større og konkurrencen meget hård.
Men vi er helt sikre på at vi kan gøre det godt, vi har bilen og chaufføren til det.
Og Christian er meget velforberedt, han har været ude og teste 3 gange. Før sæsonstart sidste år, havde han ikke testet en eneste kilometer..!!
Testene har først og fremmest haft til formål at lærer raceren at kende, både for Christian og for vores mekanikere. Alle testene er gået over al forventning, raceren har vist sig at være meget stabil. Christian har også fået godt styr på raceren, selvom det krævede lidt at vende sig til at den ikke har servostyring ligesom Peugeoten havde. Vi er meget tilfredse med de resultater som testene har givet os, og vi ser frem til at prøve kræfter med den store klasse.


(Foto: Team No Limit Racing)

Sprælle som jo har overtaget Peugeoten, har også været ude at teste. Her er det blevet til 2 test som gik rigtigt godt. Sprælle ser ud til at være dus med Peugeoten, og nu gælder det om at få kørt nogle løb så han kan få noget ræs erfaring, et er jo at teste, noget andet er at kører løb...!!! Men det lover rigtigt godt, så mon ikke Sprælle kan diske op med et par flotte resultater i løbet af sæsonen.

Hele Teamet er tændte og klar, vi glæder os rigtigt meget til weekenden og det skal blive utroligt spændende at se hvor meget vi får ud af vores gode forberedelser.


(Foto: Team No Limit Racing)

Som sædvanligt sender TV2 Zulu live fra Jyllands-Ringen det starter kl. 12:00.


Læs mere om:
 • 01/05/05 - Jyllandsringen - Yokohama Cup Gr. N 2000
 •  
   

  Yokohama Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her  ASETEK SIMSPORTS