Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Klarmelding fra Sylvest

Danish
Touringcar
Challenge 

27/04/05 

Eks-mesteren er kommet sig over sin skade
Der har længe hersket usikkerhed om, hvorvidt Jesper Sylvest, Jægerspris, ville være at finde i feltet, når årets Danish Touringcar Championship skydes i gang på FDM Jyllandsringen på søndag.
 

Og for en gangs skyld har det ikke været problemer med racerbilen, der har gjort deltagelsen usikker. Det har i stedet været den skade, som Citroën-køreren pådrog sig på sin højre arm tidligere på året, og som bl.a. krævede et operativt indgreb.

"Men nu er jeg klar og kommer for fuldt skrald," siger den tidligere DTC-mester, som i går også for første gang i år fik lejlighed til at prøve sin Citroën Xsara Coupé VTS.

"Vi funktionstestede den, og der var ikke nogen problemer. Det var rigtigt positivt. Bilen gik godt, og den styrede godt, som jeg huskede, at den gjorde, så det bliver ikke helt dumt," siger Jesper Sylvest forventningsfuldt.


Læs mere om:
  • 01/05/05 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
  •