Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama Cup 1601-2000cc

Team Plumber's preview til Åbningsløbet

Yokohama Cup
1601-2000cc 

27/04/05 

- på Jyllands-Ringen den 30. april og 1. maj
I år deltager Team Plumber i den store Yokohama Cup klasse med to Peugeot 307'ere, og kørerstaben udgøres af René Hoff og Casper Lind Poulsen.
 

René Hoff er ikke gammel i gårde indenfor Yokohama Cup, han debuterede i klassen for et år siden, hvor han kørte en Peugeot 206 GTI. René Hoff og Team Plumber har dog tidligere arbejdet sammen, blandt andet i 2003 hvor de tog et karting mesterskab hjem.
2004 gav René Hoff en samlet 9. plads i Yokohama Cup'en for biler mellem 1601-2000 cc, og den plads vil han selvfølgeligt forsøge at forbedre til denne sæson.

René Hoff nærmer sig med hastige skridt 30 år, og nu skal karrieren for alvor til at tage form og heldigvis for ham, mener team Plumber det samme.


René Hoff.
(Foto: Motorsporten.dk)

René Hoff's mål for 2005 er at blive i top 3 i den nye Peugeot 307, og for åbningsløbet i den kommende weekend er målet også top 3 efter en særdeles vellykket test på Ring Djursland.
Desværre har René ikke testet på Jyllands-Ringen men 'det går nok' siger han. Det bliver rart at vise mine sponsorer min bil der lige i øjeblikket er hos skilte manden og få reklamer på så den er klar til weekenden, slutter han.

Den anden kører i det nye Yokohama Cup team er Casper Lind Poulsen.
Casper har tidligere kørt i forskellige karting klasser, blandt andet for Team Plumber med gode resultater til følge, men i år skal han altså køre den store Yokohama Cup klasse i en Peugeot 307.

Under sidste weekends træning på Ring Djursland, viste Casper Lind Poulsen at han med ganske få kilometer i bilen kunne blande sig med de hurtigste.
Der var ikke mange under omgangstider på under 1 minut, men Casper Lind Poulsen lavede weekendens hurtigst tid i Yokohama klassen, og tiden var 59,198 sekund, hvilket er hurtigere end Klaus Verner's banerekord sat den 11. maj 2003 i en VW Golf GTI 16V.


Casper Lind Poulsen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Casper Lind Poulsen er forsigtig optimist inde løbet i den kommende weekend, set ud fra de sidste test så håber han på en fornuftig placering i weekendens løb, men han er godt klar over at han er ny mand i feltet, så der er mange ting der skal læres.

Vejgaard

Læs mere om:
  • 01/05/05 - Jyllandsringen - Yokohama Cup Gr. N 2000
  •