Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Klostermann Racing klar til 2005 sæsonen

Danish
Touringcar
Challenge 

28/04/05 

Klostermann Racing er ved at være klar med de sidste justeringer op til DTC åbningsløbet på Jyllands-Ringen i den kommende weekend.
 

Ud over de sidste ting som lige skal justeres på bilen er der en masse ting som teamet skal have styr på før deres DTC debut, men hele holdet bag Klostermann Racing er sikker på at alt fungere når de ankommer til banen.


(Foto: Motorsporten.dk)

Teamet vil ikke fortælle noget om hvad de forventer sig af denne sæson, men de mener selv at kunne indfri omgivelsernes forventninger. Teamet er godt klar over at de på ingen måde er top seedet, men optimismen er stor og det er jo en god begyndelse.

Bilen kører så godt som aldrig før, motoren spinder som en mis og de har fået nyt opsæt til undervognen. Så mon ikke den kan komme lidt bedre ud over stepperne end sidste år!!

Alt i alt ser teamet frem til en spændende 2005 sæson, som forhåbentligt byder på nogle fornuftige placeringer til teamets kører, få uheld og skader samt noget rigtig godt race.

Vejgaard

Læs mere om:
  • 01/05/05 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
  •