Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Magnussen klar til den nye DTC sæson

Danish
Touringcar
Challenge 

27/04/05 

Jan Magnussen er tændt og klar når dette års DTC sæson starter på Jyllands-Ringen på søndag den 1. maj., og for første gang i DTC skal Jan Magnussen køre en bil af andet mærke end Peugeot.
 

Efter sæsonen 2004 skiftede Jan Magnussen til Team Den Blå Avis, hvor han sammen med holdkammeraterne Henrik Lundgaard og privatkøreren Rene Rasmussen stiller til start i Toyota Corolla. Der er store forventninger til Jan Magnussen, der i 2003 vandt DTC mesterskabet, men som i 2004 ikke kunne forsvare titlen, da for mange løb faldt sammen med forpligtelser i udlandet. I år kan Jan Magnussen køre alle løb og han stiller derfor til start som en af favoritterne til DTC mesterskabet.


(Foto: Motorsporten.dk)

"Vi skal være med fremme og kæmpe om titlen" siger Jan Magnussen. "Vi har den rigtige bil, det rigtige team og de rigtige teamkammerater til at kunne være med fremme. Selvfølgelig har de andre teams også testet og udviklet siden sidste år, så der bliver hård kamp. BMW'erne er gode, men har samtidig fordelen af nogle super starter pga. deres baghjulstræk, så de vinder som regel de placeringer i starten, som de evt. har sat til i kvalifikationen. Derfor vil de altid være med fremme og farlige. Men vi har også fået gennemført et rigtig godt testprogram inden sæsonstarten, hvor vi har prøvet mange forskellige opsætninger på bilen, så vi møder velforberedte. Jeg glæder mig i hvert fald meget til at komme i gang med DTC sæsonen".

Også Jan Magnussens Fanclub er klar til den nye sæson. Således afvikles der i samarbejde med Jan Magnussens storebror og Toyota Roskilde busture til DTC løbene. Og medlemmer af Jan Magnussen Fanclub har gratis adgang til tribunen, så der skulle være lagt op til god stemning på tribunerne. Ønsker du mere information om Jan Magnussens Fanclub, så se mere på JanMagnussen.com under "Fanclub".

"Det bliver super. Jeg har altid sat stor pris på den kæmpe opbakning jeg har modtaget herhjemme, så det er fedt at kunne give lidt igen" fortæller Jan Magnussen om beslutningen om at have en særlig "Jan Magnussen tribune".


Læs mere om:
  • 01/05/05 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
  •