Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Ternvalt kampklar

Clio Cup - DK 
26/04/05 

Clio CupMed masser af testkilometer bag sig er det en optimistisk Jesper Ternvalt der den kommende weekend deltager i 'Åbningsløbet' på Jyllands-Ringen, hvor de to første afdelinger i Renault Clio Cup serien køres.
 

Jesper Ternvalt har i vinter slået sig sammen med Peter Hansen , og de har sammen starte JP Motorsport, og sparringen mellem de to kørere har allerede givet gevinst.
Det har betydet meget at to kørere kan støtte og hjælpe hinanden, og derfor har Jesper nu fået meget ud at alle de testkørsler som han har foretaget.


(Foto: Motorsporten.dk)

Den sidste test mulighed var i lørdags og søndags på Ring Djursland, hvor der blev arbejde meget med Clio Cup racerens setup, samt eksperimenteret med dæktryk.
Det var noget som bar frugt, for Jesper Ternvalt sluttede af med tider der placerer ham i den forreste tredjedel af feltet.

"Testen på Ring Djursland gik rigtig godt, og vi er nu kampklar til Åbningsløbet" - udtaler Jesper Ternvalt.

Clio Cup kørerne kører træning, tidtagning samt første løb lørdag, og andet løb søndag.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 01/05/05 - Jyllandsringen - Clio Cup - DK
  •