Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Philip klar til første løb i BMW raceren

Danish
Touringcar
Challenge 

26/04/05 

Med et skifte fra den forhjulstrukne Honda til den baghjuldrevne BMW hos Team Essex Invest, så havde Philip Andersen en stor tilpasningsopgave foran sig til den kommende sæson i DTC serien.
 

Men efter mange testdage på både Jyllands-Ringen og Padborg Park, samt sidste weekend på Ring Djursland, så er han nu klar til 'Åbningsløbet' der køres den kommende weekend på Ring Djursland.

Den afsluttende test foregik på Ring Djursland, og Philip Andersen udtalte efter denne test:
"Det var rart også at få testet med BMW'en på Ring Djursland, og jeg føler at det gik ganske fornuftigt. Jeg udvikler mig hele tiden, ligesom teamet fandt nogle ting på bilerne, som der kan arbejdes videre med. Men det vigtigste er at jeg hele tiden bliver mere fortrolig med BMW'en, samt at jeg kører hurtigere og hurtigere."


Philip Andersen under testen på Ring Djursland.
(Foto: Motorsporten.dk)

Selv om Philip nu er komme ind i det team der vandt Team Mesterskabet i 2003 samt Kørernes Mesterskab i 2004, så føler han ikke at der er lagt et pres på ham her op til 'Åbningsløbet':
"Det er det første løb for et nyt team - i en ny bil - det bliver meget spændende, og der vil også kunne ske mange spændende ting, men alt i alt er jeg både fortrøstningsfuld og optimistisk, og glæder mig til sæsonen nu rigtig går i gang."


Philip Andersen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Som teamkollegaer i Team Essex Invest har Philip sidste års DTC mester Casper Elgaard, samt John Nielsen og privat cup køreren Jens Reno Møller, det er alle kørere med stor DTC erfaring, noget som er kommet Philip til gode under forberedelserne til sæsonstarten.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 01/05/05 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
  •