Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Buttons 3. plads stadig uvis

Formel 1 
25/04/05 

Først tvivl om resultat - så ok - og så alligevel ikke
Det tog lidt over 6 timer i går for løbsledelsen på Imola at afgøre om Jenson Button og BAR skulle fratages 3. pladsen i løbet. Raceren vejede nemlig for lidt da raceren blev tømt for benzin. 'Det var i orden', sagde løbsledelsen, men det er FIA ikke enig i!
 

Derfor har FIA anket den afgørelse som løbsledelsen er nået frem til, og dermed står BAR foran en høring om hvordan det hele hænger sammen. Raceren blev umiddelbart efter løbet vejet og fundet i orden - den vejede mere end minimumskravet, men officials blev opmærksomme på at det ikke var i orden da raceren først var lettet for den overskydne benzin. "Officials lyttede ved en høring til forklaringen fra deltagerens repræsentanter og studerede den tilgængelige dokumentation, og besluttede at det ikke krævede yderligere behandling," lød det i den officielle forklaring fra løbsledelsen.

Men San Marinos Grand Prix tager yderligere et par runder - FIA er samlet igen til en høring den 4. maj, hvor der også kan komme yderligere et punkt på dagsorden, hvis det viser sig at Toyota anker den dom der blev givet mod Ralf Schumacher for bokse-kampen med Nick Heidfeld.

Benji

Læs mere om:
  • 24/04/05 - Imola - Formel 1 - FIA F1
  •