Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama Cup 1601-2000cc

Nu er det alvor

Yokohama Cup
1601-2000cc 

26/04/05 

Efter blot en halv sæson i den lille Yokohama Cup klasse, så rykker Anders Christensen i år op i den store klasse - og efter forårets testkørsler, så er det nu alvor.
 

Den kommende weekend køres Åbningsløbet på Jyllands-Ringen, og her skal Anders for første gang køre løb i den Peugeot 307 EPO II som sidste sæson blev kørt af Klaus Verner.

Anders har testet flittig på alle de tre danske baner, og har nu fundet en opsætning på 307'eren som passer ham og hans kørestil godt.


(Foto: Motorsporten.dk)

"Men en lidt bredere og blødere opsætning fik jeg her i weekenden et godt setup på bilen, hvilket bevirkede at jeg kom ned og køre 1:00,4 tider på Ring Djursland, som jeg er meget tilfreds med" udtalte Anders Christensen efter testen - "Jeg er nu så fortrolig med bilen, at en placering i top ti må være målet i mit første løb, men så skal jeg nok ikke sætte næsen op efter mere."

Den store Yokohama Cup klasse - Gruppe N 2000 - har en fri træning samt deres to tidtagninger på lørdag, og søndag køres deres løb henholdsvis klokken 13:30 og 17:25.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 01/05/05 - Jyllandsringen - Yokohama Cup Gr. N 2000
  •