Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Stor udfordring

Danish
Touringcar
Challenge 

26/04/05 

- for LV-Motorsport
Team VM Zinc Umicore er i år blevet til LV-Motorsport, og teamet er rykket fra den store Gruppe N op i Danish Touringcar Championship klassen.
 

Klasseskiftet er en stor udfordring for teamet, og dets to kørere Klaus Verner og David Falch, der begge er fulgt med teamet op i DTC klassen.


David Falch (tv) og Klaus Verner (th) klar til den store DTC udfordring.
(Foto: Motorsporten.dk)

Ligesom tidligere kører teamet med Peugeot 307 racere, men hvor de tidligere var bygget af teamet selv, så er der nu tale om to biler som er bygget hos Peugeot Sport Engineering i Slangerup.

Som et led i forberedelserne til 'Åbningsløbet' der køres den kommende weekend på Jyllands-Ringen, så har både team og kørere gennemført et omfattende testprogram, hvor specielt David Falch har testet meget.

Som de sidste led i forberedelserne deltog LV-Motorsport i lørdags i den store test på Ring Djursland, og igen her var det David Falch der testede for teamet.

"Vi står over for en stor udfordring" udtaler Klaus Verner, og fortsætter - "jeg har ikke haft mulighed for at teste så meget, så specielt starten på løbet bliver spændende, da det er noget af det jeg mangler at få testet. Men ellers er de tests som jeg har kørt gået rimeligt."


David Falch testede på Ring Djursland her i weekenden.
(Foto: Motorsporten.dk)

David Falch har fået meget test i Peugeot raceren, og selvtilliden er da også på plads her før sæsonstarten.
"Vi kørte en god test på Ring Djursland i lørdags, på trods af problemer med bremserne, så sluttede jeg med helt fremme blandt privat cup kørerne, og som nummer ni generelt, og det viser at vi har godt speed i bilen. Desværre stiller jeg op denne weekend med en gammel straf i bagagen fra sidste sæson, og det betyder at jeg kun må køre i den fri træning samt i Finale løbet, som jeg så skal starte bagerst i. Det skal blive spændende at se hvor mange pladser jeg kan køre mig frem i feltet!"

"Det skal blive spændende at se hvordan vi står i forhold til konkurrenterne, når vi skal ud til vores første løb i DTC serien" - udtaler sportsdirektør Lars Vendelbo - "vi satser på at Klaus Verner kan køre sig til en plads i Super Pole, samt at David Falch kan køre sig pænt frem i rækkerne i Finale løbet."


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 01/05/05 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
  •