Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Alt udsolgt på Catalunya

Formel 1 
18/04/05 

Alonso feberen betyder ny tilskuer rekord
Hvis du lige er blevet angrebet af Alonso feberen, og sidder med udkast til, en helbredende tur til Spaniens Grand Prix, så må vi desværre skuffe dig.
 

Fordi med bare tre uger tilbage før det går løs, så melder arrangørerne om totalt udsolgt, man har oven i købet sat ny rekord for tilskuerantal, over 115,000 billetter er der forhåndssolgt, hvilket er en kraftig forøgelse, i forhold til de sidste sæsoner, hvor der var vigende interesse for løbet.


Denne unge mand har vendt op og ned på alt i Spanien
(Foto: renaultf1)

I år 2000 overværede 79,000 tilskuere løbet, hvilket fik arrangørerne til at iværksætte et kæmpe forbedringsprojekt, hvor man byggede syv nye tribuner, nye TV storskærme blev installeret på strategiske punkter sammen med nye resultattavler. Udover dette renoverede og udbyggede man parkeringsarealerne og alle forplejningsstaderne. Men her stoppede arbejdet ikke, man indgik aftaler med rejsearrangører over hele verden. Alt dette arbejde har nu vist sig at være umagen værd, da man kan melde om totalt udsolgt forud for selve løbet.


Alonsos dominans tiltrækker opmærksomhed
(Foto: renault-f1)

Men sammen med et stort antal tilskuere, hører selvfølgelig også andre problemer, og derfor har arrangørerne valgt at udsende gode råd om hvordan man skal transportere sig selv til banen for at minimere det trafikale kaos som der kan og vil opstå.

1. Kom tidligt, banen åbner allerede klokken 07:00
2. Anvend offentlig transport. Der kører særtog og busser direkte til banen. Check banens website: www.circuitcat.com
3. Anvend kun de anbefalet adgangsveje, som er listet på banens website: www.circuitcat.com
4. Hvis du ankommer i bil, så udnyt pladsen maksimalt, fyld bilen op. Der er gratis parkering for cykler.
5. Følg nøje de anvisninger som banens officials og politifolk giver.
K.D.

Læs mere om:
  • 08/05/05 - Circuit de Catalunya - Formel 1 - FIA F1
  •