Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Ferrari kørte med sørgebind

Formel 1 
03/04/05 

Der herskede en meget trykket stemning hos teamet
Nyheden om dødsfaldet af Pave John Paul II i aftes, spredte sig som en mørk skygge over depotet i Bahrain.
 

Ferrari teamet bekræftede allerede imorges at deres to biler ville fremstå med sorte sørgebind, iform af sortmalet næsepartier. Noget som Teamet sidst gjorde i forbindelse med tragedien den 11 september 2001, efter det meningsløse terror angreb på World Trade Center.
Nyheden om dødsfaldet var specielt hård for Ferrari teamet, da de tilbage i foråret havde været på besøg hos Paven, før han blev alvorligt syg, i den forbindelse overrakte Teamet ham en model af deres Mesterskabsvindende bil fra sidste sæson. Samtidigt udtalte Michael Schumacher at det havde bragt en underlig følelse af utryghed og sorg over hele løbet.


Ferrari besøgte Paven tidligere på året
(Foto: ferrari)

Den Italienske TV station RAI annoncerede næsten samtidigt, at de ikke ville sende løbet ´Live´ som det ellers var planlagt, og den sidste kvalificerings runde blev ligeledes taget af programmet, da sendetiden skulle bruges til mindeudsendelser om Paven.

Minardi Teamet der også er et Italiensk team, valgte at aflyse deres sædvanlige pressemøde.

K.D.

Læs mere om:
  • 03/04/05 - Sakhir - Formel 1 - FIA F1
  •