Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Minardi Teamet: Det gik rigtigt godt

Formel 1 
02/04/05 

Den første halvdel af kvalifikationen er kørt og her bringer vi, de første reaktioner efter dagens kvalifikationsrunde med Teamets egne ord.
 

Christijan Albers:
"I det sidste løb i Malaysia, havde vi et fornuftigt race set-up, men vi manglede bare det der skulle til i kvalifikationen, da vi ikke kunne opnå den nødvendige tracktion. Denne weekend, har vi fokuseret lidt mere på at kunne køre en flyvende omgang, og dette har allerede vist sig at fungere. Jeg er glad og tilfreds, det var en god omgang jeg kørte, banen var langsommere end i formiddags, men i forhold til de andre Teams så tabte vi ikke så meget på grund af det."


En bremsefejl fra Albers
(Foto: Bridgestone)

Patrick Friesacher:
"Det var ikke en dårlig kvalificering, jeg havde en lille smule understyring og jeg lavede et par småfejl. Men jeg tror vi kan forbedre det til i morgen, så det ser ganske godt ud for os, jeg vil også gerne takke Teamet, fordi de har arbejdet særdeles hårdt, for at vi kunne opnå dette fornuftige resultat."


Friesacher gjorde det godt idag
(Foto: Bridgestone)

Paul Stoddart:
Alt taget i betragtning var det ikke et dårligt resultat. At vi er nede på et sekunds afstand til vores nærmeste konkurrent, er ikke dårligt da vi stadig anvender den gamle bil. Dette giver os håb og motivering, da vi ved hvor meget hurtigere den nye bil er. Vi tror på at Teamets mål for 2005 om at blive nummer ni i konstruktørernes mesterskab er realistisk. Som sædvanligt ydedede både Team og kører en formidabel indsats."


Vi gjorde det godt idag mener chefen
(Foto: minardi)

K.D.

Læs mere om:
  • 03/04/05 - Sakhir - Formel 1 - FIA F1
  •