Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Coulthard er ikke tilfreds med dagens resultat

Formel 1 
02/04/05 

Den første halvdel af kvalifikationen er kørt og her bringer vi, de første reaktioner efter dagens kvalifikationsrunde med Teamets egne ord.
 

David Coulthard :
"Jeg var ikke helt tilfreds med balancen i bilen, og allerede før jeg startede min flyvende omgang, røg jeg for langt ud over kerben i det sidste sving før startlinien. Samtidigt havde jeg problemer med mine lysdioder, som fortæller mig hvornår jeg skal skifte gear, så alt i alt var det ikke den bedste kvalificeringsrunde for mig. Men det bekymre mig ikke, da vi stadig har en lang sæson foran os. Nu skal vi bare forsøge at gøre anden halvdel af kvalen bedre."


"Skotten" var ikke tilfreds med sin bil idag
(Foto: Red-Bull_Sutton-Images)

Christian Klien :
"Min flyvende omgang gik rigtigt godt, og jeg lavede ingen fejl, jeg kørte med den samme opsætning som jeg brugte i formiddags, og bilen opførte sig ganske som jeg forventede, med en udmærket balance, på trods af at banen var langsommere end i morges. Men jeg er tilfreds, og nu må vi bare vente og se hvad morgendagen bringer os. Men det tegner rigtigt godt."


Klien satte ikke et hjul forkert på sin omgang
(Foto: Red-Bull_Sutton-Images)

Christian Horner:
"Det var helt klart en god omgang for Christian, med en ottende plads, på den foreløbige grid i et selskab der ligger så tæt. Han forenes godt med denne bane, og udførte et fremragende job sidste år, da han kørte her, og dette har han også gjort indtil nu. David var dog ikke tilfreds med sin bil, så det ser udtil at vi har lidt aftenarbejde foran os. Men alt i alt er dette ikke noget dårligt resultat, og det er et godt udgangspunkt for i morgen."

K.D.

Læs mere om:
  • 03/04/05 - Sakhir - Formel 1 - FIA F1
  •