Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Super Cup

Bliver 'SS' nu til 'SCS'?

Super Cup 
02/04/05 

Efter flere sæsoner, i både den lille og den store Yokohama Cup klasse, så ser det ud til at 'Super Sally' nu søger nye udfordringer.
 

Op til denne sæson har Jesper Sally Pedersen købt Peter Jensen's Super Cup racer - en BMW 325 Coupe.

Bilen blev hentet i forrige uge, og i onsdags fik Sally leveret en ny motor til raceren fra 'Koed-3er.dk' som strak blev monteret i raceren.


'Super Cup Sally' viser hvor den BMW'en skal køre i den 'brede' stil.
(Foto: Motorsporten.dk)

I går kørtes så den første test med den ny motor, og det var en problem fri test for 'Super Cup Sally', der ved denne test blev assisteret af testkørerne Martin Sally Pedersen, Henrik Mikkelsen samt Ole Mejlgaard, og at dømme efter deres store smil når de kom i pit, så var den 'brede' kørestil på BMW'en noget som passe dem alle.

Jesper Sally Pedersen kørte dagens 4. hurtigste tid, ud af de syv kørere som kørte med transponder i går, 1. og 2. pladserne gik begge til DTC kørere, og 3. pladsen til en Clio Cup racer.
Men med tiden 1:08,794, så var han yderst tilfreds med testen, specielt med tanke på at hverken den ny motor eller undervognen er trimmet optimalt endnu.


Hr. Nielsen
 Er din virksomhed klar til robotter?