Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Barrichello efterladt som tilskuer

Formel 1 
02/04/05 

Ferrari havde visse problemer både i går og i dag i de fri træningssessioner. For Michael Schumacher gik det godt nok, men Rubens Barrichello havde store problemer.
 

Alle har ventet spændt på hvad Ferrari kunne byde på med den nye F2005. Både godt og skidt hidtil i denne weekend. M. Schumacher havde ikke de store problemer, mens Rubens Barrichello derimod ikke har fået kørt mange meter.

Barrichello var store dele af fredagen og i dag lørdag formiddag efterladt som tilskuer og kunne fra sidelinien betragte de fri træninger. Årsagen er ganske enkelt den at gearkassen i Barrichellos bil har lavet store problemer. Normalt ville man bare skifte den, men bilen er så ny at man ikke har kunnet have reservedele eller en ny gearkasse med til Bahrain. Situationen er nu den at Ferrari får fløjet de nødvendige dele til Bahrain fra Italien, og så håber man på at have bilen klar til første af de to kvalifikationer, således at Barrichello i det mindste får sat en tid.

Dons

Læs mere om:
  • 03/04/05 - Sakhir - Formel 1 - FIA F1
  •