Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 3 UK

Ung Brasilianer håber på kæmpe succes

Formel 3 UK 
01/04/05 

Ayrton Sennas nevø til start i Mesterskabet
Bruno Senna må med bare syv løb til sit navn, siges at være en vaskeægte rookie i det Engelske Mesterskab denne sæson.
 

Bruno som er en nevø til, den desværre nu afdøde legende Ayrton Silva da Senna, har kun stillet op i en håndfuld løb sidste sæson, i henholdsvis Formel Renault Mesterskabet og Formel BMW UK Mesterskabet. Men på trods af sin ringe erfaring, har den 21 år gamle Brasilianer dog store forhåbninger til denne sæson.


Senna på Silverstone under den officielle media-day
Fota.co.uk / Jakob Ebrey Photography

Senna starter den nye sæson i Mesterskabsserien, for et Team som også er ny til serien, nemlig Raikonnen Robertson Racing, som på trods af at være de ´nye drenge´ ikke er sammensat af begyndere, Teamchefen er nemlig ingen andre end Anthony ´Boyo´ Hieatt, manden som stod bagved og førte Formel 1 køreren Takuma Sato til sit Engelske Mesterskab tilbage i 2001, og Sennas chefmekaniker bliver ligeledes den samme som stod bag Sato i 2001.

Bruno Senna:
"Jeg forventede at denne sæson, skulle være et læreår for mig, men hver gang at jeg har været ude og teste har jeg været blandt de seks hurtigste, og ved den sidste test jeg kørte, på Croft var jeg anden hurtigste, men det er klart at jeg stadigvæk mangler erfaringen."

Hieatt Team chef:
"Bruno har udført et helt fantastisk stykke arbejde til dato, i løbet af de 3000 kilometer han har kørt i bilen, har han ikke haft et eneste uheld. Han har selvfølgeligt spundet af banen nogle gange, men han har aldrig ramt noget endnu! På Donington har han været specielt hurtig, og vi forventer at han vil kvalificere sig blandt de seks første, måske endda de fire første."


Den afslappet stil kan man let genkende
Fota.co.uk / Jakob Ebrey Photography

Det første løb i Mesterskabsserien bliver denne weekend på Donington, hvor træning og kvalifikationen foregår om Lørdagen og sæsonens to første løb afvikles om Søndagen. Som vi før har nævnt her på Motorsporten.dk så er denne serie en som er værd og holde øje med, da det netop er her at mange Formel 1 kører bliver ´opdaget´ og denne sæson er der lagt op til nogle rigtige, både Dame og Herre dyster.

K.D.

Læs mere om:
  • Bruno Senna
  •