Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Sato er kampklar til weekenden

Formel 1 
31/03/05 

-Jeg er på toppen igen og glæder mig
Takuma Sato som på grund af en pludselig opstået sygdom, måtte overdrage sin plads hos BAR Teamet til Anthony Davidson i det Malaysiske Grand Prix, er med igen når det går løs i Bahrain.
 

Den Japanske kører udtaler selv, at han er 100% frisk igen, og at han glæder sig umådeligt meget, til at køre i Bahrain igen.

"I dette løb sidste sæson, havde jeg et fremragende resultat, og nu kan jeg kun sige, at jeg ser frem til weekenden."


Sato er tilbage på banen
(Foto: honda-gp)

BAR Teamet måtte ligesom Toyota, aflyse den sidste dag af deres test på Paul Richard banen forrige uge, på grund af regnvejr. Men dette siger Honda, ikke bliver et stort problem, da de mener at have fundet fejlen, til deres sviende nedtur i Malaysia, hvor begge biler måtte udgå med motorproblemer.
"Jeg er helt overbevist om at vi ikke får en gentagelse, af den episode, da vi har taget vores forholdsregler." udtalte Hondas tekniske chef Shuhei Nakamoto.

K.D.

Læs mere om:
  • 03/04/05 - Sakhir - Formel 1 - FIA F1
  •