Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Ferrari F2005 startklar!

Formel 1 
25/03/05 

To løb før planlagt, den 3. april i Bahrain, indsætter Ferrari den nye F2005
"I det næste Grand Prix i Bahrain er vores nye F2005 på banen. Vi har testet i Mugello og bilen har opfyldt de krav der på forhånd var stillet for "grønt lys" til deltagelse i løb" udtaler Ferrari´s teamchef Jean Todt.
 

F2005´s debut var planlagt til sæsonens femte GP i Barcelona, men den mildest talt dårlige sæsonstart ( en anden- og en syvendeplads mod to første pladser og en andenplads i 2004 efter to løb), har gjort at man hos Ferrari har fremskyndet processen.

Efter testen i Mugello var der roser fra Schumacher og Barrichello. "Rubinho" måtte dog efter 500 kilometers test efterlade F2005´eren med motorproblemer. Det giver dog ikke Ferrari´s tekniske direktør Ross Brown bekymringer. Brown mener, at F2005 allerede nu er mindst et sekund hurtigere pr. omgang end forgængeren F2004.

Michael Schumacher er godt tilfreds med at F2005-debuten fremskyndes. Det er heller ikke hverdagskost for den syvdobbelte verdensmester at være placeret på en samlet 11.-plads i VM!! "At den nye F2005 indsættes allerede i næste løb, kan jeg kun hilse velkommen.. Allerede efter min første test var jeg meget tilfreds. Jeg fik kørt mange omgange og bilen opførte sig perfekt. Efter dagens test havde vi fået en mængde brugbare informationer. Jeg ser frem til de kommende løb, fuld af optimisme!"

Det bekymrer tilsyneladende ikke "La Scuderia", at der i øjeblikket kun er en F2005 klar til løb. Ifølge kilder på fabrikken er der dele til en komplet bil som kan samles ( -det lyder som LEGO!) inden for 24 timer!
Skulle der være problemer, står der trods alt et par F2004M klar i kulissen... og så ringe er de da heller ikke.

Them

Læs mere om:
  • 03/04/05 - Sakhir - Formel 1 - FIA F1
  •