Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Dommerne har bestemt sig

Formel 1 
22/03/05 

'Gult kort' til Fisichella
Giancarlo Fisichella slap med et 'gult kort', og dermed en advarsel, for sin mildest talt uheldige bremseteknik under weekendens Grand Prix.
 

Efter at løbs kommissærerne og dommerne har foretaget deres undersøgelser og afhøringer, efter Mark Webber og Giancarlo Fisichella´s "uheld" med 19 omgange tilbage af det Malaysiske Grand Prix, har man besluttet at det eneste man vil foretage sig, er at udstede en advarsel til Fisichella, og dermed anse sagen som afsluttet.


Webber mens han stadig havde alle hjul tilbage
(Foto: BMW Motorsport)

"Uheldet" skete efter Mark Webber havde overhalet Fisichella, efter en længere duel sammen med Ralf Schumacher, hvor alle 3 kæmpede en hård og særdeles tæt kamp, hvor der blev byttet en del maling.
Under nedbremsningen til venstre svinget på banens bagerste langside, "glemte" Fisichella sit bremsemærke, og fortsatte ind i siden på Webber som lå på ydersiden i en position som han troede var rimelig sikker.

Læs alt om Malaysias Grand Prix 2005 her.

K.D.

Læs mere om:
  • 20/03/05 - Sepang - Formel 1 - FIA F1
  •